وکیل معاملات بندرعباس

وکیل معاملات بندرعباس

اگر در خصوص مطلب وکیل معاملات بندرعباس سوال یا نظری دارید میتوانید از پایین همین صفحه آن را ارسال نمایید.

وکیل معاملات در بندرعباس


معاملات در واقع توافقی است که بین دو فرد برای تبادل پول و کالا انجام می گیرد. به این منظور که می توان معامله را خرید و فروشی برای رساندن نفع به طرفین معاملات دانست. (با یک طرف معامله انجام نمی گیرد و باید دو طرف در معامله حضور داشته باشند.) در معاملات، یکی از طرفین معامله ،مورد معامله را به طرف دوم معامله می دهد و در ازای آن پول، کالا یا خدماتی را دریافت می کند. که مورد معامله نیز می تواند پول یا کالایی باشد و یا خدماتی باشد که طرفین انجام می دهند. معاملات دو بخشی نیز وجود دارد به این معنا که کالا یا خدمات در یک زمان انجام می شود و مبادله پول در زمانی دیگر انجام می شود.
طبق ماده ۱۹۰ قانون مدنی شرایطی که برای انجام معاملات وجود دارد که به اصطلاح به آن صحت معاملات گفته می شود عبارتند از :
شرط اول) قصد دو طرف معامله و رضایت آنها: رضایت دو طرف معامله به این معناست که آنها برای انجام معامله در شرایط اختیار و به دور از اجبار و تهدید باشند. قصد نیز به این معناست که تصمیمی است که فرد در انجام معامله پس از رضایت به عقد قرارداد بینجامد.
شرط دوم) شایستگی و اهلیت دو طرف معامله: برای تعریف اهلیت در قانون اساسی آمده است که دو طرف معامله باید عاقل، بالغ و دارای سن رشد باشند که در ایران این سن ۱۸سال تمام می باشد.
شرط سوم) موضوع مورد معامله مشخص باشد: کالا یا خدمتی که موضوع بحث در یک معامله است را مورد معامله می نامند که بدیهی است که اگر در معامله ای ،مورد معامله وجود نداشته باشد ،معامله باطل به حساب می آید.
شرط چهارم) مشروع بودن جهت معامله: جهت، همان دلیلی معامله است که طرفین معامله بر اثر آن ، اقدام به انجام معامله می کنند.طبق قانون اساسی ، آوردن جهت معامله در آن الزامی نیست ولی اگر آورده شو باید مشروعیت داشته باشد و جهت نامشروع سبب باطل شدن معامله می شود.

مواد قانونی شرایط معاملات 


مواد قانونی مرتبط با شرایط معاملات به صورت زیر است:
“ماده ۱۹۱ : عقد محقق می‌شود به قصد انشاء به شرط مقرون بودن به چیزی که دلالت برقصد کند.
ماده ۱۹۲ :در مواردی که برای طرفین یا یکی از آن‌ها تلفظ ممکن نباشد اشاره که مبین قصد و رضا باشد کافی خواهد بود.
ماده ۱۹۳: انشای معامله ممکن است به وسیلۀ عملی که مُبین قصد و رضا باشد مثل قبض و اقباض حاصل گردد مگر در مواردی که قانون استثناء کرده باشد.
ماده ۱۹۴ : الفاظ و اشارات و اعمال دیگر که متعاملین به وسیله آن انشای معامله می‌نمایند باید موافق باشد به نحوی که احد طرفین همان عقدی را قبول کند که طرف دیگر قصد انشای آن را داشته است و الاّ معامله باطل خواهد بود.
ماده ۱۹۵: اگر کسی در حال مستی یا بیهوشی یا در خواب معامله نماید آن معامله به واسطه فقدان قصد باطل است.
ماده ۱۹۶: کسی که معامله می‌کند آن معامله برای خود آن شخص محسوب است مگر اینکه در موقع عقد خلاف آن را تصریح نماید یا بعد خلاف آن ثابت شود مع ذلک ممکن است در ضمن معامله که شخص برای خود می‌کند تعهُّدی هم به نفع شخص ثالثی بنماید.”
معاملات باطل :هنگامی که معامله انجام شده یکی از شرایط بالا را نداشته باشد آن معامله باطل است.
معاملات غیر نافذ: در برخی از معاملات تمام شروط معامله صحیح را داراست ولی هنوز آن معامله ناقص است و این امکان هست که وضعیت حقوقی آن عوض شود و به معامله باطل تغییر کند. به عنوان مثال اگر یکی از طرفین معامله در اثر تهدید مجبور به انجام معامله ای شود ،این معامله منشا اثر حقوقی نیست.

12 thoughts on “وکیل معاملات بندرعباس

  1. سلام جناب اصبحی
    برای فروش قطعه زمینی در میناب وکالت فروش به شخصی دادم وایشان زمین را می‌فروشد و ثمن معامله را به بنده پرداخت می‌کند، ولی متاسفانه چند سال بعد دوباره با همان وکالت فروش همان زمین را به شخص دیگری در بندرعباس می‌فروشد و من اصلا از اقدام ایشان خبر نداشتم، و وکیل مذکور در حاضر فوت شده است، آیا بنده ملزم به جبران خسارت خریدار دوم هستم؟ ممنون

    1. با سلام، خیر. با اثبات عدم آگاهی شما، وراث وکیل نسبت عودت ثمن وخسارت به خریدار دوم مسئول هستند.

  2. سلام جناب وکیل اصبحی لطفا به سوالم پاسخ بدید متشکرم. ۹ ماه پیش در بندرعباس یه پراید فروختم. طرف تازه رفته واسه تعویض پلاک گفتن ماشین دوتیکه است بایداتاق بگیرین. برای فسخ معامله مبلغ موقع معامله روبایدبدیم، یابه نرخ روز؟ به نرخ روزباشه این۹ماهی که استفاده کرده چی میشه؟ ماشینوخیلی وضعش خراب شده. تازه ۶میلیون هم هنوزبدهکاره

    1. سلام اگر فسخ بکنه میتونه همراه اصل مبلغ غرامت بگیره که کارشناس تعیین میشه و با قیمت روز محاسبه میشه در مورد خسارت به ماشین هم میتونید مطالبه خسارت کنید

  3. سلام جناب اصبحی وقت شما بخیر لطفاً راهنمایی بفرمایید متشکرم ملک مشاعی رو در بندرعباس از طریق دستور فروش بردیم اجرای احکام برای مزایده، مسئول اجرای احکام گفت در نهایت روز مزایده باید بخوره به نام یک نفر کل ملک، حال سوالم اینه، ما شش نفریم و ۵ نفر با هم مشکلی نداریم و فقط یکی حاضر به فروش نیست و قصد داریم سهم اون یه نفر رو بخریم و خودمون بذاریم برای فروش ملک رو، راه حل چیه؟ با توجه به اینکه باید بخوره به نام یه نفر، چجوری توافق کنیم؟

    1. با سلام، بله می‌توانید سهم وی را هم بخرید به نام یک نفر شود اما نسبت به طلبتان از هم چک بگیرید و مجدد آزاد بفروشید.

  4. سلام جناب وکیل لطفا راهنماییم بفرمایید. ممنونم یک قطعه زمین در میناب از فروشنده خریداری کرده و با کمک همسایه (با در اختیار قرار دادن آب و برق) آنر را ساختم حال همسایه ادعا می‌نماید نیمی از زمین مربوط به سند ثبتی وی می‌باشد و در دادخواستی که داده حکم خلع ید و تصرف به نحو عدوان گرفته است.
    نیمی بیشتر ساختمان رو هم در بر می‌گیره.
    و بقیه زمین و ساختمان غیر قابل استفاده است.
    فروشنده نیز فوت نموده است من باید چه اقدامی بر علیه وراث انجام دهم و در صورت ارایه دادخواست به دادگاه چه خواسته‌هایی مطالبه نمایم.

    1. با سلام. صرف در اختیاردادن برق و آب از طرف همسایه حق مالکیتی برای وی در زمین خریداری شده ایجاد نمی‌کند. اگر جنابعالی قرارداد خریداری زمین را در اختیار دارید و در صورتی که ملک دارای سابقه ثبتی داشته باشد می‌توانید جهت انتقال سند رسمی آن به طرفیت وراث فروشنده والبته مالک رسمی ملک دادخواست الزام به انتقال سند به دادگاه ارائه نمایید. و در صورتی که زمین خریداری شده در منطقه‌ای هست که به صورت قولنامه‌ای خرید و فروش صورت می‌گیرد صرف تصرف و داشتن مبایعه نامه (قولنامه) جهت اثبات مالکیت خود کفایت می‌کند و همسایه شما تنها در صورتی که دلیلی بر مالکیت داشته باشد می‌تواند ادعای خلع ید داشته باشد. موفق باشید

  5. سلام آقای اصبحی. وقت بخیر ماشینی از یک بنگاهی خریداری کردم که کیلومترش رو ۸۰۰۰ تا بود ولی زمانی که مالک اصلی خودرو رو دیدم فهمیدم کیلومتر دستکاری شده، مالک با کیلومتر ۲۲۰۰۰ ماشینرو به بنگاهی داده بود و بنگاهی با دستکاری کیلومتر ماشینو به مبلغ بیشتر به من فروخته برای شکایت الان چه کاری می‌تونم انجام بدم؟

    1. سلام چنانچه در مبایعه نامه خیار تخلف از صفت اسقاط نگردیده شده باشد اختیار فسخ مبایعه نامه را دارید درغیراینصورت تقاضای مطالبه خسارت با اثبات اینکه معامله به شرط استفاده تا کیلومتر مشخص انجام پذیرفته، نمایید.

  6. با سلام جناب وکیل. اصل بر صحت معاملات است به چه معناست؟ با تشکر و درود فراوان

    1. سلام یعنی هر معامله‌ای که انجام میپذیرد اصل بر اینست که آن معامله بصورت صحیح و قانونی منعقد گردیده است مگر اینکه خلاف آن اثبات گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *