وکیل اعاده دادرسی بندرعباس

وکیل اعاده دادرسی بندرعباس

اگر در خصوص مطلب وکیل اعاده دادرسی بندرعباس سوال یا نظری دارید میتوانید از پایین همین صفحه آن را ارسال نمایید.

وکیل اعاده دادرسی در بندرعباس

اعاده دادرسی از جمله روش‌های فوق‌العاده شکایت از احکام است که راهی برای برگشت به دادگاه صادرکننده حکم قبلی محسوب می‌شود، اما استفاده از آن بسیار محدود و تنها در مواردی است که قانون مقرر کرده است.
اعاده دادرسی از جمله روش‌های فوق‌العاده شکایت از احکام است که راهی برای برگشت به دادگاه صادرکننده حکم قبلی محسوب می‌شود؛ با این هدف که دادگاه از رأی قطعی سابق خود بازگردد، چرا که شاکی مدعی است صدور آن رأی اشتباه بوده و دلایل موجود اجازه نمی‌دهد که چنین حکمی باقی بماند.

جهات اعاده دادرسی عبارتند از:


1- موضوع حکم، مورد ادعای خواهان نبوده باشد. به عنوان مثال، خواهان از دادگاه، صدور حکم تخلیه را تقاضا کند و دادگاه علاوه بر صدور حکم تخلیه، حکم به پرداخت اجرت‎المثل صادر کند.

2- حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد. مانند اینکه خواسته خواهان 10 میلیون تومان است اما دادگاه بر اساس نظر کارشناس حکم به پرداخت 15 میلیون تومان خسارت داده است. این جهت اعاده دادرسی در مواردی قابل تحقق است که خواسته پول رایج ایران، پول خارجی یا مالی کلی باشد. (مانند صد تن گندم یا سکه طلا) ارایه حکم مورد درخواست اعاده دادرسی دلیل تحقق این جهت اعاده دادرسی است.

3- وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد. مثلاً دادگاه شرط ضمن عقد را نامشروع دانسته و در عین حال با استناد به ماده 237 قانون مدنی، خوانده را ملزم به انجام آن شرط کرده است.

4- حکم صادره با حکم دیگری در خصوص همان دعوا و اصحاب آن، که قبلاً توسط همان دادگاه صادر شده است، متضاد باشد؛ بدون آن‎ که سبب قانونی موجب این مغایرت باشد.

5- طرف مقابل درخواست‎کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به‎ کار برده که در حکم دادگاه موثر بوده است. حیله و تقلب می‎تواند مصادیق متعددی داشته باشد. مانند اینکه خواهان کاری کند که شخصی غیر از خوانده به‎ عنوان خوانده در دادگاه حاضر شود و برخلاف واقع به صحت ادعاهای خواهان اقرار کند.

6- حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدور حکم، جعلی بودن آنها ثابت شده باشد.

7- پس از صدور حکم، اسناد و مدارکی به دست می‎آید که دلیل حقانیت درخواست‎کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یادشده در جریان دادرسی مکتوم بوده و در اختیار متقاضی نبوده است.

اعاده دادرسی چیست؟

یکی از روش های اعتراض علیه احکام صادر شده از سوی دادگاه اعاده دادرسی است. این روش به عنوان راهی جهت بازگشت به دادگاه صادرکننده رأی قطعی سابق محسوب می شود.

انواع اعاده دادرسی چیست؟

بر اساس قانون آیین دادرسی مدنی اعاده دادرسی به دو دسته کلی تقسیم می شوند: – اصلی: چنانچه بدون اینکه دعوایی در جریان رسیدگی باشد، یکی از طرفین حکمی که سابقا صادر شده است، درخواستی را با این عنوان مطرح کند. – طاری: شخصی که رای استنادی علیه او است می‌تواند با مراجعه به شعبه دادگاه صادرکننده رای قطعی نسبت به آن درخواست اعاده دادرسی کند.

اشتراک در
اطلاع از
2 سوالات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه

سلام جناب اصبحی وقت شما بخیر. احتراما شخصی با سفید امضا توانسته است از من سندی جعل کند و در دادگاه ارایه کند و دادگاه قبلا رای به تقسیم ملک بر اساس سند جعلی داد. الان با ارجاع به هیات کارشناسی مشخص شده سفید امضا بوده است. در ضمن متهم درخواست خلع ید هم ثبت نموده است. 1.الان با توجه به امدن نظر کارشناسی مبنی بر مقدم بودن امضا و اثر انگشت بر متن ایا امکان اطلاعه دادرسی دادگاه ک شش ماه گذشته را دارم؟2.. برای من پیام امده در مدت هفت روز جواب خود را نسبت به نفیا و اثباتا کارشناسی بنویسید در ارایه نظر خود چه چیزی در دادگاه کیفری بگویم که بتوانم نظر قاضی را نسبت به دادن رای به محکومیت متهم جلب کنم؟ ممنونم